събота, 6 декември 2014 г.

25 Days of Christmas! Day 6: Trout With Pine-apple

            Честит имен ден на всички именници ! Мамо, тате - да сте ми живи и здрави! На днешния ден у нас се хапва шаран, но не всички го обичат. Днес ще Ви споделя една много лесна и хубава рецепта за пъстърва с ананас и топено сирене, с която да отбележим празника :)


           Today in Bulgaria we are celebrating St Nicholas Day ! Happy name day mom and dad! On that we're eating carp but not everyone likes it so today I'm going to show you a nice recipe for trout with pine-apple and cheese :)

           .
   
      За пълнежа на пъстървата ни трябват ананас, топено сиренце и кисели краставички


             For the stuffing we need pine-apple, cheese and pickles.








     
          Хубаво завиваме рибата в алуминиево фолио и я слагаме във фурната на 200 градуса за около 30-40 минути, като малко преди да я извадим отваряме фолиото, за да се запекат леко :)

     
           We are going to wrap the trout in aluminium foil and put it into the oven for 30-40 minutes at 200 C. Just before taking them out of the oven we can open the foil so it gets little crispy on the ouside.


             Това беше нашата лесна рецепта за пъстърва. Надявам се да ви харесва. До утре :) А през това време може да разгледате нашата страничка във Фейсбук.

               That was out wasu trout recipe. I hope you like. See you tomorrow :) 'Till then you can take a look at our Facebook page :)

Няма коментари: